Idag vill jag tipsa om min mest använda och min absoluta favorit-highlighter. Den kommer från makeup geek och det är youtubern Kathleenlights(min favvo) som har bestämt färg och formula.
 
När jag såg paletten första gången så tänkta jag först att den skulle vara alldeles för mörk för mig eftersom jag är väldigt ljus i hyn. Trots detta så ville jag verkligen ha den eftersom just Kathleen hade skapat den, så jag önskade mig den och fick den av Milan. Om man kollar på bilden nedan så tror jag att det är ganska uppenbart vilken färg jag använder mest, den rosa. Ingen av färgerna blir lika "färgade" i ansiktet som när man bara swatchar dem på armen så bli inte avskräckt av hur rosa och färgade dem är. Den allra mörkaste kan jag inte använda som highlighter men däremot använder jag den som ögonskugga. Antingen så blandar jag den näst ljusaste med den rosa eller så tar jag den rosa ensam. Det är väldigt mycket produkt man får så trots att jag använt den sjukt mycket så har jag inte nått botten på någon av dem.
 
Om jag var tvungen att kasta alla min highlighters utom en så är det denna jag skulle spara! Fungerar även bra att resa med den, det brukar jag göra.
 
Nu när jag skulle kolla vad den kostar så verkar den vara slut på madlady.se? Hoppas att de kommer få in den igen!
 
 
 
 
 
 
Kathleenlights, makeup geek,